Telefooncentrale

Stel je voor...

...je bent eigenaar van een reisbureau en je moet altijd bereikbaar zijn voor klanten die over de hele wereld in de problemen kunnen komen.

...je bent verkoper voor een internationale handelsfirma die op het punt staat een groot contract binnen te slepen, en alles hangt af van dat ene telefoontje waarop je wacht.

...je bent de IT-medewerker die verantwoordelijk is voor de hele communicatieomgeving: spraak, data, desktop, smartphone, en de nieuwste tablet van de baas. En je hebt net gehoord dat op jouw budget gekort gaat worden. Je weet dat je eigenlijk de cloud in moet, maar je bent er nog niet klaar voor. Je moet al genoeg regelen.

Geen probleem

De Freedom-architectuur van Mitel is ontwikkeld om op al uw vraagstukken in te spelen. Met ons implementeer je communicatietoepassingen op de manier die het beste past. Naast een reeds bestaande omgeving? Op basis van ‘mobiel tenzij’? Gevirtualiseerd onder Vmware? Jij kiest. En Mitel biedt je met de Freedom-architectuur de vrijheid om te kiezen.

FREEDOM volgens Mitel biedt onder meer:

  • Dat gebruikers naadloos kunnen switchen tussen desktop- en mobiele apparatuur, zelfs midden in een gesprek, terwijl alle andere bedrijfstoepassingen gewoon beschikbaar blijven. Één telefoonnummer is genoeg voor optimale bereikbaarheid waar dan ook: op kantoor, in de auto, thuis, in een hotel… voicemailberichten kunnen worden geïntegreerd. Het is dus niet meer nodig om meerde mailboxen af te luisteren. En er is nog veel meer
  • Dat IT-afdelingen zelf kiezen hoe zij (tele-)communicatie implementeren. Onze Freedom-architectuur staat los van platform, netwerk of toestel en kan zelfs in gevirtualiseerde omgevingen worden geïmplementeerd.
  • Maximaliseer wat je hebt en houd genoeg flexibiliteit over om te veranderen. Implementeer op de manier die het beste bij de organisatie past: centraal of gedistribueerd, private of public Cloud. Zelfs overgaan van het ene implementatiemodel naar het andere is mogelijk. Mitel geeft de middelen – jullie passen ze toe in jullie infrastructuur.

Wat is nodig voor deze ultieme keuzevrijheid?

  • Beschikken over één type call control software, voor elk type omgeving, geschikt voor elk type implementatie. Die bovendien Cloud ready is.
  • Een ‘op kantoor’-ervaring hebben, waar dan ook via elk device
  • Keuze op het gebied van commercieel aanbod: eenmalig investeren of alles aanschaffen voor een overzichtelijk, vast maandbedrag.

 

Naadloos alle locaties naar IP migreren

Ook als uw pand beschikt over oude, tweedraads bekabeling is de overstap naar IP-telefonie een optie zonder dat u eerst uw bekabeling volledig moet vervangen. Het product Mitel Streamline zorgt voor de aansluiting van IP-toestellen op die bestaande, oude bekabeling. De voordelen van VoIP komen daarmee ook binnen handbereik als u beschikt over bijvoorbeeld een monumentaal pand of vestiging met oude bekabeling.