Diensten

U kan bij Elektromic Telecomonderneming terecht voor al uw telefonie en data vragen. ElektromicICT beschikt over de juiste accountmanagers die ieder specifiek in hun vak gespecialiseerd zijn. Samen zoeken wij met u mee naar oplossingen die nodig zijn om de telecommunicatie in uw bedrijf te optimaliseren en hoe deze in te passen in uw bestaande infrastructuur.

Quickscan

Door het ook daadwerkelijk aanwezig te zijn in uw bedrijf kan ElektromicICT een duidelijk beeld scheppen van waar u als organisatie staat, wat er werkt en wat er verbeterd zou kunnen worden. Deze bevindingen zullen in de vorm van concreet advies en analyse aan u worden teruggekoppeld met daarin voorstellen voor de korte en lange termijn. Tevens geven wij heldere voorstellen voor verbeteringen welke een direct voordeel op kunnen leveren. Indien gewenst kunnen wij vervolgens deze verbeteringen in uw organisatie implementeren en toepassen zodat een directe winst behaald wordt.

Tariefoptimalisatie

Door tariefplan optimalisaties hebben wij voor bedrijven al kostenreducties kunnen uitvoeren tot ongeveer 45 %. De huidige business tariefplannen laten doe dat u als bedrijf naar vaste nummers en onderling altijd gratis belt. Er zijn meerdere opties mogelijk, ook als u veel naar het buitenland belt. 

Bereikbaarheid Elektromic

Doordat we preferred Belgacom- en Telenet center zijn, is Elektromic genoodzaakt 6 dagen van de 7 open te zijn. Het gevolg hiervan is dat u steeds en altijd een gedreven en bekwaam team achter u hebt staan die u steeds kan verder helpen met uw noden als bedrijf.

 

Elektromic is hoofdverdeler van het Canadese Mitel

Elektromic is hoofdverdeler van het Canadese Mitel

 

 

Mitel levert wereldwijd zakelijke communicatieoplossingen en diensten, bestaande uit Unified Communications- en collaborationsoftware, IP-telefonie en mobiliteitsapplicaties. Mitel heeft zich sinds 1999 toegelegd op de ontwikkeling van VoIP/IP-telefoniesystemen. Inmiddels maken ruim 6.5 miljoen gebruikers bij 120.000 zakelijke klanten wereldwijd gebruik van een Mitel IP-telefoniesysteem. Sinds april 2010 is Mitel beursgenoteerd aan de Nasdaq (MITL)

De 5 voordelen voor een keuze voor Mitel

  1. Eén type communicatiesoftware met één type beheer – U kiest hoe u wil uitrollen.
  2. Mitel richt zich op open technologiestandaarden.
  3. Met Mitel voert u stapsgewijs nieuw technologie in: u investeert waar het loont.
  4. Bij Mitel speelt de gebruiker een sleutelrol.
  5. Mitel biedt u een energiezuinige, duurzame oplossing.

Kies zelf hoe u uw telefooncentrale wil uitrollen:

  • Fysiek de telefooncentrale on site
  • De telefooncentrale gevirtualiseerd op uw eigen server (VmWare)
  • Hosted (In the Cloud)